Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου φωτογραφήθηκε με πιτσιρικά που φορούσε κασκόλ της ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου φωτογραφήθηκε με πιτσιρικά που φορούσε κασκόλ της ΑΕΚ
youtube

Ο Κώστας Παπανικολάου δίπλα σε μικρό οπαδό της ΑΕΚ. Καμιά φορά, ακόμα και ένα… φυσιολογικό περιστατικό σαν κι αυτό, πρέπει να τονίζεται, για να στηριχθεί η άποψη πως ο αθλητισμός ενώνει.

Ο Κώστας Παπανικολάου συγκλόνισε πριν από περίπου δυο εβδομάδες, με τα λόγια του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του Άρη για την Basket League, αναφερόμενος τον αδικοχαμένο Άλκη και την εποχή που κυκλοφορούσε και ο ίδιος με τα διακριτικά των «κίτρινων» στη Θεσσαλονίκη.

«Μην αγαπάτε έτσι την ομάδα σας» είχε ζητήσει ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και κατά της… τρέλας και του οπαδικού μίσους των χούλιγκαν.

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Κώστας Παπανικολάου προχώρησε σε μια κίνηση που έκαναν κι άλλοι παίκτες πριν από αυτόν, αλλά θα πρέπει να τονίζεται κάθε φορά.

Πριν πάει στα αποδυτήρια στα «Δυο Αοράκια» ο φόργουορντ του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκε με μικρούς φίλους του μπάσκετ. Δίπλα του, στάθηκε κι ένας πιτσιρικάς, φορώντας κασκόλ της ΑΕΚ, με τον Παπανικολάου να φωτογραφίζεται και με αυτόν.

Το περιστατικό εμφανίζεται στην παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις