Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο έφτασε στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο έφτασε στην Ελλάδα

Οι πρώτες στιγμές του  Μαρσέλο στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος έφτασε στη χώρα μας και το βράδυ θα παρουσιαστεί από τον Ολυμπιακό.

Το μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Μαρσέλο, βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (05.09) στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το deal του με τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος προσγειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 στο “Ελ Βενιζέλος” με ιδιοτική πτήση, συν οδευόμενος από τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά. Μάλιστα, ο Μαρσέλο έφερε μαζί του 30 βαλίτσες!

Τον Μαρσέλο υποδέχθηκε από πλευράς Ολυμπιακού ο Κριστιάν Καρεμπέ. Θυμίζουμε ότι στις 20:45 οι Πειραιώτες έχουν διοργανώσει στον Βραζιλιάνο μια… γιορτή στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει με ανυπομονησία να δει από κοντά το μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού θα παρουσιαστεί και επίσημα στο φαληρικό γήπεδο, όπου θα αποθεωθεί από τους οπαδούς της νέας του ομάδας, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: «Μαρσέλο, έλα, μας έχει πιάσει τρέλα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις