Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Ο Μαρσέλο πιθανόν να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης σε άλλο πόστο», γράφουν οι Ισπανοί

Ολυμπιακός: «Ο Μαρσέλο πιθανόν να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης σε άλλο πόστο», γράφουν οι Ισπανοί
ΦΩΤΟ Intime

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μαρσέλο είναι πολύ πιθανόν να αφήσει τον Ολυμπιακό για την Ρεάλ Μαδρίτης, αναλαμβάνοντας άλλο πόστο στη πρώην ομάδα του.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία που αναφέρονται στο μέλλον του Μαρσέλο και το πιθανό διαζύγιο με τον Ολυμπιακό.

Η ιστοσελίδα Defensa Central, μάλιστα σε ρεπορτάζ της αναφέρει τις δυο επιλογές που έχει μπροστά του ο Μαρσέλο, εάν τελικώς λυθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος δρόμος είναι να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναλαμβάνοντας άλλο πόστο, κάτι που συνεπάγεται και την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

”Ο Μαρσέλο έχει στο τραπέζι μία προσφορά από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, η οποία δεν λήγει, να γίνει πρεσβευτής του συλλόγου, να γίνει η εικόνα της Ρεάλ σε όλον τον κόσμο και να παρευρίσκεται σε events, τουρνουά, εκδηλώσεις ιδρυμάτων κλπ. ως αντιπρόσωπος των ‘μερένγκες'”, τονίζει το δημοσίευμα.

Η άλλη επιλογή που έχει ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, σύμφωνα πάντα με το ισπανικό δημοσίευμα, είναι να επιστρέψει στη πατρίδα του και να κρεμάσει τα παπούτσια του αγωνιζόμενος σε σύλλογο από τη χώρα του καφέ.

Οι επόμενες μέρες θα ξεδιαλύνουν το τοπίο σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του Βραζιλιάνου αστέρα του Ολυμπιακού.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις