Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Μεσσήνης νέος προπονητής στην ακαδημία χάντμπολ

Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Μεσσήνης νέος προπονητής στην ακαδημία χάντμπολ

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Μεσσήνη ως νέο μέλος στην προπονητική ομάδα της Ακαδημίας χάντμπολ του συλλόγου.

Ο 51χρονος Μεσσήνης που στο παρελθόν υπήρξε και προπονητής της Εθνικής Γυναικών στο χάντμπολ, θα αναλάβει τη θέση του προπονητή στην ομάδα Κορασίδων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Μεσσήνη. Ο 51χρονος προπονητής (ημ. γέννησης 16/9/1972) εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας χάντμπολ του συλλόγου, αναλαμβάνοντας την ομάδα Κορασίδων.

Ο Παναγιώτης Μεσσήνης διαθέτει δίπλωμα EHF Master Coach. Ως αθλητής, αγωνίστηκε 22 χρόνια, έως το 2006, μετρώντας 85 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα Ανδρών (1992-2003). Από το 2019 έως το 2022, ήταν ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, την οποία οδήγησε στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στα προκριματικά του Euro, ενώ για πέντε χρόνια (2011-16) ήταν στο τεχνικό επιτελείο των Ανδρών. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Παναγιώτης Μεσσήνης εργάστηκε στα Βριλήσσια (2007-09), στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (2009-11), στον ΓΑΣ Καματερού (2015-18) και στον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων (2018).

Η δήλωση του Παναγιώτη Μεσσήνη στο olympiacossfp.gr

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και αναλαμβάνω ένα τόσο ενδιαφέρον, σημαντικό και ευαίσθητο πρότζεκτ, όπως είναι η  προπονητική καθοδήγηση του τμήματος των Κορασίδων του συλλόγου. Κοινός στόχος μας είναι περαιτέρω εξέλιξη των μικρών αθλητριών χάντμπολ του Ολυμπιακού, στο ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο που μπορούν να φτάσουν, μέσα από πολλή και ευχάριστη δουλειά και με οδηγό τις υψηλές αθλητικές και ηθικές αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος. Είναι μεγάλη πρόκληση να εργάζεσαι σε ένα τόσο καλά οργανωμένο αθλητικό κλαμπ, το μεγαλύτερο της χώρας, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Για αυτόν το λόγο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Κουντούρη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Νίκο Γραμματικό, που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία και για τη μεγάλη εμπιστοσύνη τους σε μένα και στη δουλειά μου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις