Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο… Βασιλιάς Σπανούλης παρέμεινε στο “θρόνο” του! “Μαζί μέχρι τέλους”

Ολυμπιακός: Ο… Βασιλιάς Σπανούλης παρέμεινε στο “θρόνο” του! “Μαζί μέχρι τέλους”
Intime.gr

Ανήμερα της συμπλήρωσης 10 ετών από την ιστορική μετεγγραφή του, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του μεγάλου του ηγέτη. Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει στο… λιμάνι.

Ήταν ειλημμένη απόφαση. 10 χρόνια ακριβώς από την ιστορική του μετεγγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν τη νέα συμφωνία τους με το.. Βασιλιά τους. Ο Σπανούλης για ένα ακόμα χρόνο στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε αυτή τη συμβολική ημέρα (της πρώτης ερυθρόλευκης υπογραφής που έβαλε ο Βασίλης Σπανούλης) για να ανακοινώσει το νέο deal με τον παίκτη που άλλαξε την πορεία του και τον επανέφερε στην κορυφή της Euroleague. Στην λιτή ανακοίνωση τους, οι “ερυθρόλευκοι” κάνουν λόγο για παραμονή του… 38χρονου Βασιλιά στο θρόνο του!

Ο Ολυμπιακός ανέφερε -μέσω των social media- ότι “ο καλός καπετάνιος δεν φτιάχνεται από ήρεμες θάλασσες. Μαζί μέχρι τέλους” φτιάχνοντας ένα πολύ όμορφο εικαστικό με τις ανανεώσεις των που έκανε ο “V-Span” με την ομάδα.

“Ο Βασιλιάς παρέμεινε στον Θρόνο του!

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους ακόμη ένα χρόνο.” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις