Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Βρσάλικο έρχεται για τις υπογραφές – Τελειώνει και του Σκάρπα

Ολυμπιακός: Ο Βρσάλικο έρχεται για τις υπογραφές – Τελειώνει και του Σκάρπα
ΑΠΕ

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση δυο παικτών βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Στην Αθήνα αναμένεται ο Βρσάλικο – Έρχεται ως ελεύθερος τον Ιανουάριο ο Σκάρπα.

Ο Σίμε Βρσάλικο (ΦΩΤΟ) τα έχει… βρει με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή (01.07.2022) στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους “ερυθρόλευκους”.

Αφού περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ο Κροάτης μπακ θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Πέδρο Μαρτίνς για τα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα, στα προκριματικά του Champions League.

Ο Βρσάλικο αναμένεται να αποτελέσει την κύρια επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς στην δεξιά πλευρά της άμυνας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα. Όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος χαφ θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, ως ελεύθερος.

Όπως αναφέρει η “Livesport”, o Σκάρπα έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των «ερυθρόλευκων» για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατομμυρίων ευρώ και μπόνους υπογραφής ύψους 700.000 ευρώ.

Ο Σκάρπα αναμένεται να μείνει στην Παλμέιρας μέχρι το τέλος της συνεργασίας τους τον Δεκέμβριο και από τον Ιανουάριο θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις