Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι Αγγελόπουλοι για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ – «Υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά»

Ολυμπιακός: Οι Αγγελόπουλοι για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ – «Υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά»
ΦΩΤΟ Intime

Με τα καλύτερα λόγια μίλησα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο μετά την προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα μαζί του στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Για ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα, αισιοδοξία για το μέλλον του μπάσκετ και νέα σελίδα έκαναν λόγο οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος κυμάνθηκε νωρίτερα στο ίδιο μήκος κύματος στις δηλώσεις του αναφορικά με την συζήτηση που είχε με του ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακό.

«Να συγχαρούμε τον κ. πρόεδρο, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Οι ιδέες του είναι πρωτοποριακές. Υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα, πρεσβεύει μια νέα σελίδα για το ελληνικό μπάσκετ, η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι είχαμε πολύ καιρό να έρθουμε εδώ, τους λόγους τους γνωρίζετε, υπάρχει νέο κλίμα, νέος αέρας και μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όχι του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε πολύ, καλή επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από τη μεριά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Είχαμε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα. Από το παρελθόν κάποια πράγματα, αλλά κυρίως για το μέλλον και πώς μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την ομοσπονδία, για θέματα εθνικής και για θέματα μπάσκετ γενικότερα», ανέφερε αρχικά για τη συνάντηση.
Όσο για την εικόνα που διαμόρφωσε για τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, είπε: «Ο τρόπος σκέψης του κ. Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα, έχει πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση. Ελπίζω ότι θα ερχόμαστε πιο συχνά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις