Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Μαρτίνς για το Βόλο

Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Μαρτίνς για το Βόλο
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός δίνει αύριο Δευτέρα (01/03, 19:30, LIVE από το Newsit.gr) αγώνα στον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Superleague και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές και θα “κόψει” στη συνέχεια τέσσερις από αυτούς για τη 18άδα. Σε αυτή θα είναι κανονικά ο Σεμέδο, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή δύο αγωνιστικών, στα ματς με ΑΕΛ και Λαμία, που ακολουθούν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση της Δευτέρας (19:30, novasports1HD) και εν συνεχεία ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις