Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι Κασάμι και Ομάρ Ελαμπντελαουί επιστρέφουν στο λιμάνι

Ολυμπιακός: Οι Κασάμι και Ομάρ Ελαμπντελαουί επιστρέφουν στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τέσσερις κινήσεις!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει την απόκτηση των Χάμες Ροντρίγκες, Σεντρίκ Μπακαμπού και Παϊτίμ Κασάμι!

Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Ελλάδα, τα έχουν βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση των συμφωνιών τους με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν σταματάει στις τρεις μεταγραφές. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οι δύο πλευρές βρίσκονται μία “ανάσα” από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τον 30χρονο Νορβηγό μπακ να επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια.

Ο Ομάρ αγωνίστηκε για μία εξαετία στον Ολυμπιακό, μετρώντας 170 συμμετοχές και 11 γκολ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε επτά φορές με τη φανέλα της Γαλατασαράι.

Θυμίζουμε ότι ο Νορβηγός μπακ είχε υποστεί την Πρωτοχρονιά του 2021 έναν σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του μάτι (σ.σ. έσκασαν δίπλα του πυροτεχνήματα), ο οποίος του προκάλεσε μόνιμα προβλήματα στην όρασή του.

Πέρα από τις τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί ακόμα για έναν τερματοφύλακα αλλά και για έναν αμυντικό χαφ.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις