Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Champions League

Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Champions League
Intime.gr

Ο πρώτος προκριματικός γύρος του Champions League ολοκληρώθηκε και πλέον ο Ολυμπιακός… βλέπει το «παζλ» με τους πιθανούς αντιπάλους στον 3ο προκριματικό γύρο, σε περίπτωση που περάσει την Μακάμπι Χάιφα.

Την προσεχή Δευτέρα (18/07, 13:00), δύο ημέρες δηλαδή πριν το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (19-20 και 26-27 τα παιχνίδια), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την 3η προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα προκύψει η ομάδα ή το ζευγάρι που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο, εάν βέβαια αποκλείσει τους Ισραηλινούς.

Οι Πειραιώτες θα είναι στους ισχυρούς και θα αντιμετωπίσουν ομάδα που βρίσκεται στους ανίσχυρους.

Όπως προέκυψε μετά και τις αναμετρήσεις της Τετάρτης (13/07), στον 3ο προκριματικό γύρο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ως πιθανό αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος) ή κάποια ομάδα που θα προκύψει από τα ζευγάρια Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) ή Σάμροκ (Ιρλανδία), Μάριμπορ (Σλοβενία) ή Σέριφ (Μολδαβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ή Σλόβαν (Σλοβακία), Πιουνίκ (Αρμενία) ή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) ή Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία).

Η πρώτη αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο θα πραγματοποιηθεί στις 2 ή 3 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 9 ή 10 του ίδιου μήνα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς και στα πλέι οφ (1/8 η κλήρωση, 16-17 και 23-24/8 τα παιχνίδια).

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό του Champions League

    Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)

    Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) ή Σάμροκ (Ιρλανδία)

    Μάριμπορ (Σλοβενία) ή Σέριφ (Μολδαβία)

    Πιουνίκ (Αρμενία) ή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)

    Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) ή Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)

    Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ή Σλόβαν (Σλοβακία)

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός θα βρεθεί και στην κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League (14:00) και αυτό διότι οι ηττημένοι του 2ου προκριματικού του Champions League συνεχίζουν την πορεία τους στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA και πρέπει να γνωρίζουν τον αντίπαλό τους, ακόμα κι αν δεν θα έχουν διεξαχθεί τα παιχνίδια τους στα προκριματικά του Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις