Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League

Ολυμπιακός: Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε (22:00) να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα και να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο μεταξύ, συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τις ομάδες με τις οποίες θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση των πλέι οφ του Champions League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας γνωρίζουν ήδη τον αντίπαλο τους στον τρίτο προκριματικό γύρο, εφόσον περάσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν, πάντως, τις πρώτες τους εκτιμήσεις για τους αντιπάλους τους στα πλέι οφ, εφόσον κάμψουν και την αντίσταση της κυπριακής ομάδας.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 13:00 οι ομάδες που θα βρίσκονται στον τρίτο γύρο θα ταξιδέψουν στη Νιόν για ακόμα μία κλήρωση, αυτή των playoffs (16-17 Αυγούστου οι πρώτοι αγώνες και 23-24 οι δεύτεροι). Μαζί τους θα είναι και οι ομάδες που είχαν εξασφαλίσει μέσω των περσινών πρωταθλημάτων απευθείας θέση σε αυτήν τη φάση, όπως η πρωταθλήτρια Τουρκίας Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη ή η πρωταθλήτρια Δανίας Κοπεγχάγη των Ζέκα και Μάριου Οικονόμου.

Ο Ολυμπιακός, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο των Μακάμπι και Απόλλωνα Λεμεσού, θα μπει στην κλήρωση ως ισχυρός. Μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι το ζευγάρι του Ερυθρού Αστέρα με την Πιουνίκ, αυτό της Λουντογκόρετς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και η Κοπεγχάγη. Οπότε ο Ολυμπιακός δεν θα συναντήσει κάποια από τις δύο ομάδες.

Αντίθετα, η Τράμπζονσπορ θα είναι σίγουρα στους ανίσχυρους, όπως και το ζευγάρι της Σέριφ των Στέφανου Ευαγγέλου και Γιάννη Φοίβου Μπότου με την Πλζεν.

Στο προτελευταίο μπαλάκι θα μπει ο νικητής του ζευγαριού Γκάραμπαγ – Ζυρίχη με το νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος – Σλόβαν και στο τελευταίο μπαλάκι ο νικητής του Λίνφιλντ – Μπόντο Γκλιμτ με το νικητή του Ζάλγκιρις (Λιθουανία) – Μάλμε (Σουηδία).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις