Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι Σακραμέντο Κινγκς σχολίασαν ανάρτηση της FIBA για Σάσα Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Οι Σακραμέντο Κινγκς σχολίασαν ανάρτηση της FIBA για Σάσα Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς απέκτησαν τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ για το ΝΒΑ και έχουν προκαλέσει ανησυχία στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η τελευταία τους κίνηση άναψε… φωτιές στον Ολυμπιακού, αφού οι Σακραμέντο Κινγκς σχολίασαν ένα ποστάρισμα τηε FIBA για τον Σάσα Βεζένκοφ, μετά την σπουδαία εμφάνιση του του στην ήττα από την Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (29π.-11 ριμπ.).

«Ελπίζουμε να βλέπετε, Σακραμέντο Κινγκς», ανέφερε η FIBA, σχολιάζοντας

το post. Απ’ τη μεριά τους, οι Σακραμέντο Κινγκς αντέδρασαν, ποστάροντας 3 φλόγες, για την “καυτή” εμφάνιση του βεζένκοφ.

Υπενθυμίζεται πως ο Βεζένκοφ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και ρήτρα 750.000 δολάρια για το ΝΒΑ και εφόσον ο ίδιος αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του εκεί.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόσεν Μπαρτσόφσκι στην ιστοσελίδα «bgbasket», ο Βεζένκοφ δεν έχει κάτι σοβαρό.

«Μόλις με κάλεσε ο γιατρός της ομάδας. Δεν έχει κάτι που μας ανησυχεί. Ένιωσε απλώς κάτι σπασμούς, δεν έχει κάποιο τραυματισμό. Θα ξεκουραστεί σήμερα και μετά θα ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA Basketball World Cup (@fibawc)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις