Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι τρεις εξτρέμ που εξετάζει

Ολυμπιακός: Οι τρεις εξτρέμ που εξετάζει

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα τρέχει τις μεταγραφικές υποθέσεις του για το καλοκαίρι, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Όσον αφορά τη θέση του εξτρέμ, οι Νέλσον, Μπουανγκά και Ααμπίντ βρίσκονται στην “ερυθρόλευκη” λίστα. Ο πρώτος αγωνίζεται στην Άρσεναλ κι ενδέχεται να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα, η οποία θα δει την Ευρώπη με τα… κιάλια τη νέα σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=PD-sA3pmh4I

Οι Πειραιώτες παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον 21χρονο άσο και περιμένουν για να κάνουν την κίνηση τους. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ντενίζ Μουανγκά της Σεντ Ετιέν. Οι Γάλλοι έχουν οικονομικά προβλήματα κι ίσως αναγκαστούν να πουλήσουν τον 26χρονο εξτρέμ που φέτος μέτρησε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 33 ματς.

Σύμφωνα με το Sportime, ο Ολυμπιακός τσεκάρει και την περίπτωση του Ράιαν Ααμπίντ. Ο 29χρονος χαφ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Χατάισπορ στην Τουρκία (3 γκολ και 5 ασίστ σε 36 ματς), ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «εξάρι», αλλά και πιο μπροστά, σαν κεντρικό χαφ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις