Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η ώρα του Τιλί! Επιστρέφει ο Γάλλος

Ολυμπιακός: Η ώρα του Τιλί! Επιστρέφει ο Γάλλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κιμ Τιλί στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο ξεκίνημα της σεζόν, μιας και τραυματίστηκε σοβαρά στην προθέρμανση του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια στην πρεμιέρα της Euroleague. Ο Γάλλος φόργουορντ δούλεψε σκληρά κι είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, ύστερα από 4 μήνες.

Ο Κιμ Τιλί υπέστη απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυση του στην προθέρμανση του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια στην Κρήτη κι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μένοντας εκτός παρκέ για κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες.

Πιθανή επιστροφή με Βαλένθια

Ο Γάλλος φόργουορντ είναι σαν θηρίο στο κλουβί τις τελευταίες ημέρες, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο άσος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση κι αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο αυριανό (22/2) εντός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να συμπεριλάβει στην “ερυθρόλευκη” δωδεκάδα τον Τιλί, ο οποίος θα δώσει έξτρα λύσεις στη φροντ λάιν της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις