Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Διακοπή λόγω δακρυγόνων και εν χορώ υβριστικά συνθήματα» γράφει το Φύλλο Αγώνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Διακοπή λόγω δακρυγόνων και εν χορώ υβριστικά συνθήματα» γράφει το Φύλλο Αγώνα
Intime.gr

Διαβάστε όσα έγραψαν οι διαιτητές στο Φύλλο Αγώνα του ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, για την καθυστερημένη έναρξη του game 1 των τελικών της Basket League, αλλά και για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εντός ΣΕΦ.

Οι διαιτητές Παπαπέτρου, Πουρσανίδης και Πιτσίλκας αναφέρθηκαν στη ρίψη δακρυγόνων εκτός ΣΕΦ, που προκάλεσαν την καθυστέρηση στο “τζάμπολ” του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ενώ κάνουν λόγο για υβριστικά συνθήματα συνθήματα από την εξέδρα και πέταγμα κροτίδας.

Όσα αναφέρει το Φύλλο Αγώνα του Game 1:

«Στις 20:45 οι δύο ομάδες αποχώρησαν στα αποδυτήρια λόγω αποπνικτικής ατμόσφαιρας η οποία δημιουργήθηκε λόγω ρίψης δακρυγόνων εκτός γηπέδου. Οι ομάδες επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αφού καθάρισε η ατμόσφαιρα και ο αγώνας ξεκίνησε με 20′ καθυστέρηση.

Στο 9:20 του πρώτου τετάρτου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα τα συνθήματα «Είναι π…α του Παπαπέτρου η μάνα», «Ιωάννα είσαι η καλύτερη π…α», «Ιωάννη η μάνα σου γ..ται στο λιμάνι», έγινε πρώτη προειδοποίηση.

Στο 6:51 του τρίτου τετάρτου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα «πέταξες λευκή πετσέτα στο παλέ, π…η και π..α Γιαννακόπουλε» και «Είσαι η καλύτερη π..α Ιωάννα», έγινε δεύτερη προειδοποίηση.

Στο 9′ του πρώτου τετάρτου οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα «θρύλε σ’ αγαπώ γ..ω τον π…η τον Παναθηναϊκό».

Επίσης στο 1:07 του τρίτου τετάρτου «γ..στε τον Βορρά και όλα τα μ…α». Επίσης στο 6:03 του τέταρτου τετάρτου «Π…ας γιοι Παναθηναϊκοί», 0:29 «Π…ας γιοι Παναθηναϊκοί». 4:40 του τρίτου τετάρτου έπεσε κροτίδα ήχου έξω από τον αγωνιστικό χώρο, πλησίον των κερκίδων».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις