Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ένσταση από το «τριφύλλι» για το καλάθι που δεν μέτρησε στη λήξη

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ένσταση από το «τριφύλλι» για το καλάθι που δεν μέτρησε στη λήξη
ΦΩΤΟ Intime

Τρίτο… ημίχρονο φαίνεται πως θα έχει ο πρώτος τελικός της Α1 γυναικών στο μπάσκετ, αφού ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για το καλάθι της Ριντ στη λήξη του ματς, που κρίθηκε εκπρόθεσμο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής από το ΣΕΦ.

Ένταση επικράτησε στο φινάλε του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για τους τελικούς της Α1 γυναικών, που βρήκε νικήτριες τις «ερυθρόλευκες» με 72-70. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για το καλάθι της Ριντ στη λήξη, καθώς ισχυρίζεται πως κρίθηκε εκπρόθεσμο με λάθος τρόπο.

Αρχικά ο διαιτητής Ανδρικόπουλος έδειξε ότι το καλάθι μετράει, αλλά στη συνέχεια, οι διαιτητές επέλεξαν να συμβουλευτούν άτυπα την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα για να αποφασίσουν οριστικά και τελικά ακύρωσαν το καλάθι. Οι «πράσινοι» ισχυρίζονται ότι η κίνηση αυτή δεν είναι νόμιμη, καθώς δεν προβλέπεται η ύπαρξη instant replay στην Α1 γυναικών, πόσο μάλλον το να συμβουλευτούν οι διαιτητές τις οθόνες της μετάδοσης και πλέον μένει να εκδικαστεί η ένσταση για να κριθεί και η τύχη του ματς οριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις