Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μια φυσιολογική φωτογραφία που όμως προκαλεί έκπληξη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Διαμαντίδης τα “ακούει” εδώ και χρόνια από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχει πρόβλημα να φωτογραφηθεί με κάποιον “ερυθρόλευκο” οπαδό. Ο Σπανούλης είναι… κόκκινο πανί για τους Παναθηναϊκούς, αλλά υπάρχουν και αυτοί που ακόμα και τώρα τον παραδέχονται…

Δυστυχώς, αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες και γι αυτό γίνονται θέμα όταν συμβαίνουν. Μπορεί η.. αδρεναλίνη να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στη συνέχεια πρέπει να επικρατεί η ψυχραιμία και -γιατί όχι- το… καλαμπούρι του νικητή προς τον ηττημένο. Σίγουρα όμως όχι τα επεισόδια και το άσβεστο και ανούσιο μίσος.

Αυτή την… ηρεμία “τράβηξε” ο φακός της Eurokinissis. Μια ημέρα μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ, το οποίο βρήκε θριαμβευτές τους “ερυθρόλευκους, δυο φίλοι των “αιωνίων” βρέθηκαν να διαβάζουν τις εφημερίδες που υποστηρίζουν την ομάδα τους.

Δυο αντίπαλοι οπαδοί, που μπορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να ούρλιαζαν ο ένας κατά του άλλου -με τα απαραίτητα… γαλλικά- αλλά που μια ημέρα αργότερα κάθισαν πλάι-πλάι διαβάζοντας τα “απόνερα” του ντέρμπι”.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε