Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε κι αποθεώθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε κι αποθεώθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πριν τη σέντρα του ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ για την προσφορά του στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Αποθεώθηκε ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού από τους φίλους των Πειραιωτών.

Ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι αιωνίων της 5ης αγωνιστικής της Superleague 1.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού στο μπάσκετ παρέλαβε δύο φανέλες, μία με το όνομα και το νούμερό του και μια ακόμη ερυθρόλευκη με τις υπογραφές όλων των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έδωσε και μία τιμητική πλακέτα.

«Σήμερα βραβεύουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η οικογένεια του Ολυμπιακού σε ευχαριστεί για όλες τις χαρές, τις μεγάλες στιγμές. Σε θέλουμε να συνεχίσεις κοντά μας είτε σε ποδόσφαιρο είτε σε μπάσκετ. Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είσαι πάντα δίπλα μας», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά, ο Βασίλης Σπανούλης πήρε το λόγο και ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ πρόεδρε για τη βράβευση στον ναό του ποδοσφαίρου. Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Αυτό που ζω ποτέ δεν το φανταζόμουν. Είμαι δίπλα στην ομάδα, ζήτω ο Ολυμπιακός».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις