Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα» το μήνυμα της Θύρας 7 στους Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα» το μήνυμα της Θύρας 7 στους Πειραιώτες
Eurokinissi

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκε το Σάββατο (09.03.2024) στου Ρέντη και «ντόπαρε» τους παίκτες του Μπεντιλίμπαρ, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (10/3, 20:30).

Μια ημέρα πριν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, οργανωμένοι της Θύρας 7 επέλεξαν να κάνουν μια… ενωτική παρέμβαση και βρέθηκαν στου Ρέντη πριν την τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων», λίγα 24ωρα μετά και τη βαριά ήττα της ομάδας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη» είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί σε προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα απευθύνθηκαν στον αθλητικό διευθυντή του Ολυμοιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του είπαν: «Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές πού έχουν έρθει. Μη φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια»!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις