Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πράσινη «τρέλα» των οπαδών στο ξενοδοχείο για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πράσινη «τρέλα» των οπαδών στο ξενοδοχείο για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς
Intime.gr

Περίπου χίλιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του “τριφυλλιού” για να ξεπροβοδίσουν την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενόψει του ντέρμπι τίτλου στην έδρα του Ολυμπιακού.

Την “αποθέωση” από περίπου χίλιους οπαδούς του Παναθηναϊκού δέχθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του “τριφυλλιού” πριν την αποχώρηση της ομάδας για το “Γ. Καραϊσκάκης”, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί των “πρασίνων” μαζεύτηκαν στο ξενοδοχείο Caravel για να εμψυχώσουν την αγαπημένη τους ομάδα, τραγουδώντας συνθήματα και τον ύμνο της ομάδας, ανάβοντας καπνογόνα και ζητώντας το “διπλό” κόντρα στον Ολυμπιακό, που θα φέρει το “τριφύλλι” αγκαλιά με τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή στη Super League.

Να αναφέρουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει φροντίσει να τοποθετήσει κάγκελα γύρω από το πούλμαν, προκειμένου ο κόσμος να μην μπορέσει να προσεγγίσει τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο και υπάρξει περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού, μετά το πλήθος κρουσμάτων στο “τριφύλλι”.

Ένας από τους παίκτες που συγκέντρωσε την… αγάπη του κόσμου, ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός έχει “ξελασπώσει” αρκετές φορές φέτος τον Παναθηναϊκό, με τους φίλους της ομάδας να τον παρομοιάζουν μέχρι και με τον Εμμάνουελ Ολισαντέμπε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις