Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Σφαιρόπουλος: Ο Καλάθης έχει 53-56% στις βολές!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Σφαιρόπουλος: Ο Καλάθης έχει 53-56% στις βολές!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, υπογράμμισε την σπουδαιότητα της νίκης επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην σωστή αντίδραση της ομάδας του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4ο δεκάλεπτο.

«Είναι μια σπουδαία νικη για την ομαδας γιατί με αυτή την νίκη καλύψαμε την ηττα μας την περασμένη αγωνιστική απο την Γαλατασαραϊ. Πάντα όταν παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό πρέπει να παίζουμε καλά ανεξάρτητα αν είναι αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα ή την Ευρώπη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και είχαμε τον έλεγχο. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο κι δώσαμε εύκολους πόντους και αυτό είχε συνέπειες στην επίθεσή μας παραγωγικά. Στην τέταρτη περίοδο αντιδράσαμε κι έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι. Ηταν πολύ σημαντικό ότι στο καθοριστικό σημείο τους αφήσαμε να σκοράρουν μόλις 14 πόντους. Αυτό ήταν το κλειδί, γιατί δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Παρότι ο Παναθηναϊκός είχε +4 στο τελευταίο 3λεπτο, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και νικήσαμε», είπε ο κ. Σφαιρόπουλος.

Επειτα, παραδέχθηκε πως αυτός έδωσε την εντολή για φάουλ στο Καλάθη λέγοντας: «Υπήρχε εντολή για φάουλ στον Καλάθη, γιατί έχει 53-56% στις βολές στην Ευρωλίγκα. Αν έμπαινε καλάθι, ήθελε 27” δεν είχαμε τάιμ άουτ και δεν μπορούσαμε αντιδράσουμε. Ετσι όμως αντιδράσαμε». Τέλος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον Γιάνγκ είπε: «Ο Γιανγκ συνεχίζει να ανεβαίνει. Είμαστε κοντά στον ένα χρόνο του τραυματισμού του. Βοηθά όλο και περισσότερο και τον θέλουμε να βοηθήσει, όπως βοηθούν όλοι οι παίκτες μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε