Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός… τρεις μήνες μετά (VIDEO)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, τρεις μήνες και 17 μέρες (8 Οκτωβρίου του 2015) μετά το διπλό (64-70) του “τριφυλλιού” στο φαληρικό στάδιο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να κερδίσουν με 5 πόντους και πάνω, προκειμένου να σκαρφαλώσουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας και να έχουν τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς των πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού με 73-69 στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο. Εφόσον δεν καταφέρει να πάρει το διπλό, θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην χάσει πάνω από τρεις πόντους, ώστε να έχει το πλεονέκτημα στην μεταξύ τους ισοβαθμία και να διατηρηθεί μόνος πρώτος στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (πρόβλημα στους κοιλιακούς). Ο Καλάθης είχε έναν μικροτραυματισμό στην τελευταία προπόνηση, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά. Οι “πράσινοι” θα είναι ενισχυμένοι, μάλιστα, σε σύγκριση με τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς με τον Ολυμπιακό, καθώς θα αγωνιστούν τόσο ο Παππάς όσο και ο Μποχωρίδης, οι οποίοι ήταν τότε τραυματίες.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπολογίζει σ’ όλους τους παίκτες του, εκτός από τους Λοτζέσκι και Παπανικολάου, οι οποίοι είναι αγωνιστικά ανέτοιμοι. Ο Τζόνσον Όντομ θα αγωνιστεί στο πρώτο του “αιώνιο” ντέρμπι, ενώ ο Γιανγκ θα δει το παιχνίδι από τον πάγκο (είναι τραυματίας), σε σύγκριση με τα παιχνίδια του Οκτωβρίου, όπου ήταν ο βασικός σέντερ της ομάδας.

Δείτε το τελευταίο “αιώνιο” ντέρμπι στο ΣΕΦ:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε