Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η απειλή των “ασπρόμαυρων” κι ο κίνδυνος υποβιβασμού!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός μαζί με τη Nova πρότειναν να μετατεθεί ο πέμπτος τελικός του βόλεϊ με τον ΠΑΟΚ για τις 17.30, λόγω της φιέστας (20:30) του ποδοσφαιρικού τμήματος στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο, όμως, βρίσκει αρνητικό τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ενημέρωσε πως δεν δέχεται να διεξαχθεί νωρίτερα το παιχνίδι. Κατέστησε σαφές, μάλιστα, πως εάν αλλάξει η ώρα, ο ίδιος δεν θα κατέβει στου Ρέντη για να αγωνιστεί.

Ο ΠΑΟΚ ζητά ο τελικός να ξεκινήσει στις 19.00 (όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένος) κι έχει στείλει ήδη την απόφαση του και στη NOVA. Να σημειωθεί ότι για τις συγκεκριμένες εξελίξεις είναι ενημερωμένος και ο Ιβάν Σαββίδης.Τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί ο πέμπτος τελικός της Volleyleague, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στον αέρα.

Αν ο ΠΑΟΚ, πάντως, δεν κατέβει στον αγώνα, απειλείται με υποβιβασμό. Αν μία ομάδα δεν παίξει σε αγώνα για τα πλέι οφ ή τα πλέι άουτ, κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Α2, αφαίρεση τριών βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, αλλά και απαγόρευση ανόδου από την Α2 για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “T.A.A. που δεν αγωνίζεται σε έναν τουλάχιστον αγώνα στα Play Off ή Play Out και η μη εμφάνισή του, δεν οφείλεται σε αδυναμία λόγω “ανωτέρας βίας”, (όπως αυτή εξειδικευεται στον οικείο Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ.) υποβιβάζεται σε κατώτερη κατηγορία σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον οικείο κανονισμό της ΕΟΠΕ ενώ ταυτόχρονα επιβάλλεται σε αυτό ποινη -3 βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα, στο οποίο θα αγωνιστεί. Τα ΤΑΑ που υποβιβάζονται για τους παραπάνω λόγους, δεν έχουν το δικαίωμα να προβιβαστούν από την Α2 και να αγωνίζονται στη Volley League για τι δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε