Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Δίκαιη χαρακτήρισε την ερυθρόλευκη νίκη ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Δίκαιη χαρακτήρισε την ερυθρόλευκη νίκη ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime.gr

Αφού χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε υποσχέσεις για την βελτίωση της ομάδας του ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που θα ξεπεραστούν τα προβλήματα τραυματισμών.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να αντιδρά καλύτερα στην άμυνα και ιδίως όταν χάνει τη μπάλα. Τα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκης”.

Για το τι τον ικανοποίησε και τι όχι στο ματς του Φαλήρου: «Δεν είναι το θέμα να είμαστε ικανοποιημένοι ή όχι, είναι το θέμα να αναλύσουμε ειλικρινά το παιχνίδι, η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη αλλά το πρόβλημα είναι πως εμείς τους κάναμε να κερδίσουν το ματς με τα λάθη μας, τους δώσαμε την ευκαιρία με τα λάθη μας να βγουν στο transition. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε 100% στον Ολυμπιακό, στο δεύτερο, λίγο πολύ και με τις αλλαγές που κάναμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τους διπλούς αγώνες και το να βρει ισορροπία ο ΠΑΟΚ: «Εδώ στην Ελλάδα περιμένουμε ένα αποτέλεσμα για να διαλύσουμε μια ομάδα ή να την απογειώσουμε, πρέπει να βρούμε μια ισορροπία, το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι έκπληξη, οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Ευρώπη, η μια ομάδα κέρδισε, η άλλη έχασε. Ο Ολυμπιακός είχε επιπλέον κίνητρο να επανέλθει, να δώσει απαντήσεις, εμείς προερχόμασταν από μια ευρωπαϊκή νίκη, μας έλειψαν σήμερα κάποιοι παίκτες, δεν είχαμε διαθέσιμες επιλογές, θα είμαστε διαφορετικοί όταν έχουμε όλες τις λύσεις, χρησιμοποιήσαμε παίκτες που είχαν θέματα, ο Ομάρ έρχεται από τραυματισμό, ο Τέιλορ είχε ενοχλήσεις, είχαμε θέμα με τον Σίντκλεϊ και ενδεχομένως να χάσει ένα διάστημα ξανά λόγω της επιβάρυνσης.

Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, έχουμε πολλούς αγώνες, σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι αλλά το πρωτάθλημα είναι σαν να ξεκινά σήμερα. Στο πρώτο λάθος που κάναμε ενώ βρισκόμασταν σε ισορροπία μας κόστισε, πέσαμε ψυχολογικά οπότε δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε, αυτή ήταν η μεγαλύτερή μου απογοήτευση, με το πρώτο λάθος που κάναμε δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε».

Για τις απουσίες και αν οι αλλαγές παικτών στην άμυνα συμβάλουν στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την αμυντική στιβαρότητα που τον χαρακτήριζε προ διετίας: «Δεν είναι έτσι, κάθε ομάδα έχει τέτοια προβλήματα στον κόσμο όταν χάνει τη μπάλα, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αντιδράσουμε καλύτερα, δεν έχουμε τα πρόσωπα που θέλουμε, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα θέμα του να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε και να έχουμε καλύτερο συγχρονισμό μεταξύ των αμυντικών».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις