Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση – μαμούθ στο CAS! Στις επόμενες 20 ημέρες η απόφαση

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση – μαμούθ στο CAS! Στις επόμενες 20 ημέρες η απόφαση
ΑΠΕ

Η τεράστια αυτή υπόθεση μπήκε στην τελική της ευθεία. Εκδικάστηκε τη Δευτέρα (06.07.2020) μετά από μια διαδικασία που είχε διάρκεια περίπου 11 ωρών το… ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο CAS. Τι “βγαίνει” από την πλευρά των “ερυθρόλευκων”.

Ολοκληρώθηκε από το CAS η εκδίκαση της υπόθεσης της συνιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μετά από μια… μαραθώνια διαδικασία, διάρκειας περίπου 11 ωρών.

Στην ουσία, στο Διαιτητικό Δικαστήριο συνεκδικάστηκαν οι προσφυγές τόσο του “δικεφάλου του Βορρά”, όσο και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την επιστροφή των επτά βαθμών που του αφαιρέθηκαν, ενώ οι ερυθρόλευκοι” τον υποβιβασμό των δύο ομάδων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η πλευρά του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξη, μέσω του εκπροσώπου της, Κυριάκου Κυριάκου.

ΠΑΟΚ – Κυριάκος μετά το CAS: “Καταθέσαμε όλα τα επιχειρήματα – Περιμένουμε μια δίκαιη απόφαση”

Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφέρεται ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν είπαν τίποτα περισσότερό ή λιγότερο από όσα έχουν πει και στα ελληνικά πειθαρχικά όργανα, εκεί όπου η ομάδα “ηττήθηκε” σε κάθε βαθμό.

Μάλιστα, απ’ όσα προκύπτουν από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο να πει ότι η πολυιδιοκτησία δεν τιμωρείται από την ΕΠΟ και την κατήργησε πέρσι, ακριβώς γιατί δεν ήθελε να την τιμωρεί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ «αν πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος να πέσει η Ξάνθη».

Παράλληλα, από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού προκύπτει προβληματισμός για τη στάση της ΕΠΟ κατά τη σημερινή (06.07.2020) εκδίκαση, η οποία και χαρακτηρίζεται από τους; “ερυθρόλευκους” ως «ύποπτη». Και αυτό, γιατί στάθηκε περισσότερο στο να απορριφθεί η έφεση του Ολυμπιακού και όχι και του ΠΑΟΚ, παρότι και οι δύο εφέσεις είναι εναντίον της δικής της επιτροπής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, η απόφαση από το CAS θα βγει μέσα στις προσεχείς 20 ημέρες και πριν την επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις