Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο το ντέρμπι – Τιμωρία μίας αγωνιστικής στους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο το ντέρμπι – Τιμωρία μίας αγωνιστικής στους «ερυθρόλευκους»
ΦΩΤΟ Intime

Τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή (3/10) και έτσι οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες!

Οι δύο διακοπές που προκλήθηκαν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στις αρχές του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου αντίστοιχα, λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» κόστισαν τελικά στους Πειραιώτες, οι οποίοι εκτός του χρηματικού προστίμου των 13.000 ευρώ, τιμωρήθηκαν και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αφού θεωρήθηκαν δις υπότροποι από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις