Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πλησιάζει ο Ρέαμπτσιουκ που λέει «όχι» στην Πόρτο, «ψάχτηκαν» και για Κάρολ οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός: Πλησιάζει ο Ρέαμπτσιουκ που λέει «όχι» στην Πόρτο, «ψάχτηκαν» και για Κάρολ οι «ερυθρόλευκοι»
ΦΩΤΟ Intime

Μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ρούμπεν Βινάγκρε στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Έπαφες με την Στρασμπούρ και για τον Λιονέλ Κάρολ.

Ο εκλεκτός που θα βοηθήσει τον Χοσέ Χολέμπας να καλύψει την αριστερή πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος σύμφωνα με σημερινό (28/12) δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» είναι προ των πυλών για τους Πειραιώτες.

Η Πόρτο έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 22χρονου Μολδαβού μπακ, καθώς κατέχει το 20% των δικαιωμάτων του και με 500.000 ευρώ μπορεί να τον κάνει δικό της, ενώ άλλο ένα 20% κατέχει η Πάσος Φερέιρα και 40% ο ατζέντης του, αλλά ο Ρέαμπτσιουκ δεν «ψήνεται» να πάει στους «δράκους» καθώς υπολογίζεται μόνο για μπακ απ του Ζαϊντού.

Οι απαιτήσεις της Πάσος Φερέιρα, όπου αγωνίζεται τώρα ο παίκτης, αγγίζουν τα 3,5 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός είναι πρόθυμος να τα δώσει, αρκεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» για τον τρόπο αποπληρωμής. 

Την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν έτοιμη την εναλλακτική αν «στραβώσει» του Ρέαμπτσιουκ, αφού γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές με την Στρασμπούρ για τον Λιονέλ Κάρολ. Ο παίκτης, που φέτος μετράει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γαλλίας, καλύπτει τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να γίνει έτσι κι αλλιώς κίνηση για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις