Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Κουφός – «Αμφίβολο το πόσο γρήγορα θα δώσει λύσεις» παραδέχθηκε ο Μπαρτζώκας (pics)

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Κουφός – «Αμφίβολο το πόσο γρήγορα θα δώσει λύσεις» παραδέχθηκε ο Μπαρτζώκας (pics)
Intime.gr

Την πρώτη προπόνησή του με τον Ολυμπιακό έκανε την Τετάρτη (24.02.2021) ο Κώστας Κουφός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται να δήλωσε πως θα χρειαστεί… υπομονή για την πρώτη συμμετοχή του Έλληνα σέντερ.

Ο Κώστας Κουφός βρέθηκε την Τετάρτη στο ΣΕΦ, είχε έτσι την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και πραγματοποίησε την πρότη του προπόνηση.

Μιλώντας στη media Day του Ολυμπιακού, μια ημέρα πριν τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως «ο Χασάν Μάρτιν είναι έξω μέχρι το τέλος της χρονιάς», ενώ για τον Κώστα Κουφό που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Αμερικανού σέντερ τόνισε: «Ο Κώστας έχει μία δεδομένη ποιότητα και μία φήμη που τον συνοδεύει για το ταλέντο του, όμως είναι είναι έναν χρόνο έξω.

Πήραμε μία απόφαση που είναι προς όφελος και των δύο. Και του Κώστα για να ξαναμπει στο μπάσκετ, αλλά και για εμάς για να πάρουμε έναν παίκτη με την ποιότητά του. Το πόσο γρήγορα θα μας δώσει λύσεις είναι κάτι αμφίβολο. Επειδή όμως πρόκειται για Έλληνα παίκτη σε πολύ καλή ηλικία, με αυτό το ταλέντο και δυνατότητες, νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία και για τον Ολυμπιακό και για τον Κώστα να δούμε αν θα συνεργαστούμε και του χρόνου».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις