Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πρόστιμο στους Αγγελόπουλους και… επίπληξη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Οι δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στην επίσημη παρουσίαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έφεραν την τιμωρία τους με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή που επίσης επέβαλε και την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης.

Στους δυο ισχυρούς άντρες των “ερυθρόλευκων” επιβλήθηκε επίπληξη και πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ στον Γιώργο Αγγελόπουλο επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως τιμωρία του αθλητικού δικαστή αφορά τα όσα δήλωσαν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην media day της ομάδας τους την 1η Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η απόφαση του δικαστή:

«Επιβάλλεται:

1) Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, κατά την συνέντευξη τύπου της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ της 1-10-2014, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€.

2) Στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δηλώσεις κατ την ίδια ως άνω συνέντευξη τύπου, έγγραφη επίπληξη και 3) Στον Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δηλώσεις κατά την ίδια ως άνω συνέντευξη τύπου, αυστηρή έγγραφη επίπληξη, με πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της παρούσας δηλώσεων που δημοσιεύθηκαν, και πρόστιμο 2.000,00€».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε