Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σαμπάχ 1-1: Απέφυγε την ήττα στο τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία με Μασούρα

Ολυμπιακός – Σαμπάχ 1-1: Απέφυγε την ήττα στο τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία με Μασούρα

Θέλει… δουλειά ακόμα ο Ολυμπιακός. Στο τελευταίο τους φιλικό προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους, οι “ερυθρόλευκοι” απέφυγαν την ήττα, με τον Γιώργο Μασούρα να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Ντεμπούτο για Ιμπόρα και Κίνι για την ομάδα του Μαρτίνεθ. Προβλημάτισαν αμυντικά οι Πειραιώτες, αλλά έδειξαν διάθεση στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σαμπάχ, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των Πειραιωτών επί αυστριακού εδάφους. Θυμίζουμε ότι στα προηγούμενα φιλικά του παιχνίδια, η ομάδα του Μαρτίνεθ επικράτησε 2-1 της Σλοβάτσκο, ενώ έμεινε στην ισοπαλία με τη Νόρτζελαντ (1-1).

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την αναμέτρηση με όρεξη και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια έδειξαν πως έχουν κάποιες αμυντικές αδυναμίες. Από τη μεριά της, η Σαμπάχ είχε και αυτή τις δικές της στιγμές στο πρώτο μέρος κι έκλεισε το 45λεπτο φτάνοντας στο 1-0, με το γκολ του Βολκόφ στο 42′.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, είχε ένα πιεστικό πρώτο εικοσάλεπτο και έφτασε στην ισοφάριση, με τον Γιώργο Μασούρα να διαμορφώνει στο 64′ το τελικό σκορ. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Ελ Αραμπί είχε δοκάρι, σε κοντινή κεφαλιά.

Να αναφέρουμε ότι ντεμπούτο για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκαναν οι Ιμπόρα και Κίνι. Μάλιστα, ο πρώτος αγωνίστηκε σε όλη της διάρκεια της αναμέτρησης. Από τους κορυφαίους των Πειραιωτών ήταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος προσπάθησε να “ανεβάσει” την ομάδα στην επίθεση, έχοντας συμμετοχή στην ανάπτυξή της.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαστάθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τζολάκης (46΄ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (63΄ Κίνι), Ντόι, Μπα (46΄ Ρέτσος), Ανδρούτσος (46΄ Ροντινέι), Μπουχαλάκης (30΄ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Φορτούνης (75΄ Λάτσιος), Μπιέλ (63΄ Βρουσάι), Μασούρας (75΄ Ραμόν), Ελ Αραμπί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις