Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σφαιρόπουλος: “Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”

Ολυμπιακός – Σφαιρόπουλος: “Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”

Οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αφού έχουν μπροστά τους ένα βαρύ πρόγραμμα, κάτι που επισημάνθηκε και από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βιτόρια, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα για την Euroleague, προπονητής των Πειραιωτών τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, το έχουμε ήδη ξεχάσει και εστιάζουμε στη δύσκολη σεζόν που έχουμε μπροστά μας. Θα έρθουν νίκες και ήττες στη σεζόν, το θέμα είναι να τις διαχειριστείς σωστά».

Όσο για τον αντίπαλο της Παρασκευής, είπε: «Θα δώσουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια σε αυτόν τον όμιλο. Θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε μια ψυχολογική τόνωση εν όψει της συνέχειας. Η Λαμποράλ είναι ομάδα που αλλάζει το ρυθμό, είναι δυνατή και στην περιφέρεια και κοντά στο καλάθι, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας», ενώ για τον Οθέλο Χάντερ, που ακολούθησε την 13μελή αποστολή αλλά είναι άγνωστο αν θα μπει στη δωδεκάδα, τόνισε: «Έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, είναι καλά και θα κρίνουμε μετά την προπόνηση αν είναι σε θέση να παίξει».

Από πλευράς παικτών, ο Ματ Λοτζέσκι τόνισε την ανάγκη να ανεβάσει ρυθμούς ο Ολυμπιακός και την πίστη πως θα τα καταφέρει. «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ επιθετική ομάδα, από την οποία χάσαμε δύο φορές πέρσι σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στη Λαμποράλ να τρέξει και να φτάσει σε υψηλό σκορ. Ελπίζουμε και ο Οθέλο να μας βοηθήσει. Πιστεύω πως πρέπει και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε