Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στο “μηδέν” με Λόκερεν! Αισιόδοξος ο Χάσι

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Λόκερεν, στο φιλικό παιχνίδι με το οποίο ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. Μετά το 6-0 επί της Μαλίν και το 2-0 επί της Άλκμααρ, η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι δεν έθελξε με την απόδοση της και δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της βελγικής ομάδας.

Οι Πειραιώτες είχαν, πάντως, τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον τρόπο για να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Λόκερεν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν δοκάρι στο 20′ με σουτ του Ανσαριφάρντ, ενώ στο 45′ ο Βέρχολστ απέκρουσε το πλασέ του Καρσελά. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπέσνικ Χάσι έριξε στη μάχη τον Εμενίκε, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Από την πλευρά του, ο Καπίνο δήλωσε “παρών” όταν χρειάστηκε, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ρομαό, Κούτρης (61΄ Φιγκέιρας), Σιώπης (80΄ Ανδρούτσος), Οφόε (61΄ Νικολάου), Φορτούνης (80΄ Σεμπά), Καρσελά (46΄ Πάρντο), Μάριν, Ανσαριφάρντ (61΄ Εμενίκε).

ΛΟΚΕΡΕΝ: Βερχόλστ, Μαρζό, Μάριτς, Ρασούλ, Εμπατί, Πέρσοονς, Οβερμέιρε, Σλάχφεϊρ, Ντε Ρίντερ, Κέλι, Ντε Σούτερ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε στη NOVA, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα έτοιμος στα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League.

“Είναι το πρώτο ματς που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαμε το δρόμο για τα δίχτυα. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά στην άμυνα, αλλά όχι το ίδιο και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αισθητά.

Σε γενικές γραμμές είδα στο γήπεδο κάποια πράγματα από αυτά που δουλέψαμε αυτές τις δέκα ημέρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Θα είμαστε έτοιμοι σίγουρα για το παιχνίδι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, είδα πολλά θετικά στοιχεία από πολλούς παίκτες.

Ο Αλέξι Ρομαό έδειξε αρκετά βελτιωμένος και στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ. Το ίδιο και ο Σισέ. Ο Εμενίκε δεν είναι στο ίδιο επίπεδο φυσική κατάστασης με τους υπόλοιπους, αλλά θα δουλέψει σκληρά και θα βελτιωθεί. Θετική ήταν και η παρουσία του Ντιόγκο Φιγκέιρας”, δήλωσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε