Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Συγκινητικό «αντίο» στον Σπανούλη από Ισπανό δημοσιογράφο

Ολυμπιακός: Συγκινητικό «αντίο» στον Σπανούλη από Ισπανό δημοσιογράφο
ΦΩΤΟ intime

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει ακόμη ανακοινώσει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν, αλλά το τέλος της καριέρα του από τον Ολυμπιακό και το μπάσκετ, φαίνεται ότι πλησιάζει.

Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει σε όλη την Ευρώπη η εντύπωση ότι ο αρχηγός των Πειραιωτών δίνει τα τελευταία ματς της καριέρας του στη Euroleague και ένας Ισπανός αρθρογράφος έσπευσε να τον αποχαιρετήσει μετά και το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ένα συγκινητικό κείμενο στην ιστοσελίδα planetacb.com.

“Αναθεματισμένη πανδημία. Στέρησες από τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης τη δυνατότητα να κάνουν κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα έκαναν με ευχαρίστηση. Να αποτίνουν φόρο τιμής για τελευταία φορά σε έναν από τους παίκτες που φοβήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλον, όλα αυτά τα χρόνια. Τον Βασίλη Σπανούλη”, αναφέρει ο Χαβιέ Ροντρίγκεθ, ο οποίος κλείνει το κείμενό του ως εξής: “Έλειψε μια βροντή από χειροκροτήματα σε ένα γήπεδο που έπρεπε να είναι γεμάτο. Σε ευχαριστώ για όλα αγαπημένε μου αντίπαλε. Ήταν χαρά μας να υποφέρουμε από εσένα…”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις