Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Συγχαίρω τους παίκτες γιατί πολλοί έχουν και Ραμαζάνι» τόνισε ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: «Συγχαίρω τους παίκτες γιατί πολλοί έχουν και Ραμαζάνι» τόνισε ο Μαρτίνς
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός έδωσε δύο παιχνίδι μέσα σε λίγα 24ωρα, αλλά οι παίκτες του έδειξαν “φρέσκοι” και η ομάδα προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αυτό στάθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη του αγώνα, επισημαίνοντας ότι όλοι είχαν λίγο χρόνο για αποθεραπεία, ενώ κάποιοι αντιμετωπίζουν και την έξτρα δυσκολία του Ραμαζανιού, που δεν τους επιτρέπει να φάνε πριν τα ματς.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου καθώς παίξαμε πολύ καλά. Παίξαμε την Κυριακή και είχαμε λίγο χρόνο αποθεραπείας, πολλοί παίκτες έχουν Ραμαζάνι. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε γιατί το ματς θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Διακοπή στον αγώνα γιατί έχει Ραμαζάνι

Για το αν είναι εύκολο να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση μέχρι τον τελικό: «Δεν είναι εύκολο, σίγουρα έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Όπως και με την ΑΕΚ, έτσι και στα επόμενα ματς θα κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να υπερασπιστούμε την εικόνα και το πρεστίζ του Ολυμπιακού παρότι δεν είμαστε μέσα στη μάχη του τίτλου αφού έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπροστά μας υπάρχει ένας μεγάλος στόχος, το Κύπελλο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις