Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά με τον Μαρινάκη” είπε ο Μαρτίνς (video)

Ολυμπιακός: “Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά με τον Μαρινάκη” είπε ο Μαρτίνς (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο Mega για τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Μαρτίνς αποκάλυψε ότι χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να δώσει τα χέρια με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αρχίσει σύντομα το πρωτάθλημα της Superleague.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Συμφωνήσαμε μέσα σε πέντε λεπτά με τον κ. Μαρινάκη. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ανανεώσω και να παραμείνω στην ομάδα. Οι συζητήσεις με την διοίκηση κατέληξαν αμέσως σε συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου».

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα τη συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς (pic)

Για την επόμενη ημέρα της ομάδας: «Πρώτα από όλα θέλουμε να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση. Να γίνει το restart. Όλοι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά θέλουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κατακτά τίτλους και το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας.

Στην Ευρώπη φέτος κάναμε θαυμάσια πορεία και απομένει επίσης το παιχνίδι με τη Γουλβς. Το όραμά μας για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων. Ενας σύλλογος με ιστορία, που πρέπει να ζει τέτοιες στιγμές.

Θέλουμε να δούμε ξανά τον Ολυμπιακό να παίζει σε γεμάτο Καραϊσκάκη και να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές με τον κόσμο μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις