Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τα 20 εκατ. που ζητά για Τσιμίκα “διώχνουν” τη Νις

Ολυμπιακός: Τα 20 εκατ. που ζητά για Τσιμίκα “διώχνουν” τη Νις
Intime.gr

Διαβάστε τι αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα από το εξωτερικό, για το ενδιαφέρον της Νις για τον Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού.

Η Νις ενδιαφέρεται να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Κώστα Τσιμίκα και το “le10sport.com” αναφέρθηκε στο έντονο ενδιαφέρον των Γάλλων για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Νις κινούνται για την απόκτησή του Τσιμίκα, αλλά… άκουσαν τις μεγάλες απαιτήσεις του Ολυμπιακό. Όπως τονίζεται, οι “ερυθρόλευκοι” απαίτησαν 20 εκατ. ευρώ από τη γαλλική ομάδα για να παραχωρήσουν τον 24χρονο μπακ.

Το ποσό απέχει πολύ από την προσφορά των ανθρώπων της Νις, που κοστολογούν τον Τσιμίκα με ένα ποσό της τάξης των 7-8 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα πάντως με νέα δημοσιεύματα, η Νις κρίνει πολύ…. αλμυρή την περίπτωση του Τσιμίκα και καταφεύγει σε άλλη λύση για τη θέση του αριστερού μπακ και πιο συγκεκριμένα στον 26χρονο Χασάν Καμαρά της Ρεμς.

Ο Καμαρά φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Νις, η οποία τον κοστολογεί στα 2-3 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, τα ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρουν πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Γουότφορντ και μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 4 εκατ. ευρώ + μπόνους για να τον κάνει δικό της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις