Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τα αρνητικά ρεκόρ, οι 37 φετινοί παίκτες και η παράδοση της Καραμπάγκ

Ολυμπιακός: Τα αρνητικά ρεκόρ, οι 37 φετινοί παίκτες και η παράδοση της Καραμπάγκ
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός γνώρισε νέα βαριά ήττα από την Καραμπάγκ στο “Καραϊσκάκης”, στο ντεμπούτο του Μαρσέλο με τα ερυθρόλευκα. Το τελικό 3-0 προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των οπαδών της ομάδας και δημιούργησε κάποια αρνητικά ρεκόρ.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ούτε βαθμό, μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές στους ομίλους του Europa League, ενώ -με βάση τις επιδόσεις του- έχει από τα χειρότερα στατιστικά στην διοργάνωση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, είναι η ομάδα με την χειρότερη διαφορά τερμάτων στη διοργάνωση. Το -7 που έχουν (1-8 γκολ) τους κατατάσσει στην πρώτη θέση της σχετικής αρνητικής λίστας. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ, δεδομένο που αποτελεί την χειρότερη επίδοση, μέχρι στιγμής, στην διοργάνωση.

Ένα γκολ έχει σημειώσει επίσης και η Ελσίνκι. Τα περισσότερα γκολ στην διοργάνωση έχει δεχθεί η Ζυρίχη (9) και ακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Καραμπάγκ τείνει να γίνει ο «εφιάλτης» των ελληνικών ομάδων. Μέχρι στιγμής οι Αζεροί έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές με συλλόγους της χώρας μας και μετρούν ισάριθμες νίκες.

Την περίοδο 2016-17 η Καραμπάγκ είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και είχε νικήσει δύο φορές με 1-0 (στην Τούμπα) και 2-0. Οι Αζέροι δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ από ελληνική ομάδα!

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Μαρσέλο “μεγάλωσε” ακόμη περισσότερο ένα απίστευτο στατιστικό στον Ολυμπιακό, τη φετινή σεζόν. Ο Βραζιλιάνος έγινε ο 37ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί η ομάδα του Πειραιά μετά από 15 επίσημα παιχνίδια μέσα στην σεζόν (6 για το πρωτάθλημα και 9 για την Ευρώπη).

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί και θα περάσει και το 40, καθώς δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ντιαντιέ Σαμασέκου, Ντορόν Λάιντνερ, Παϊτίμ Κασάμι, Κώστας Φορτούνης και Κένι Λαλά.

Από τους 37 παίκτες που έχουν αγωνιστεί έστω και λίγο, οι 9 εξ αυτών έχουν αποχωρήσει από τους “ερυθρόλευκους” (Μανωλάς, Ραντζέλοβιτς, Ζικερνάγκελ, Τικίνιο, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Κούτρης, Χασάν, Καρβάλιο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις