Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Θα πιέσω τον εαυτό μου για να παίξω καλύτερα» δήλωσε ο Κουφός

Ολυμπιακός: «Θα πιέσω τον εαυτό μου για να παίξω καλύτερα» δήλωσε ο Κουφός
ΦΩΤΟ intime

Ο Κώστας Κουφός δεν έχει καταφέρει ακόμη να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη Euroleague και μετά τη “βαριά” ήττα από την Μπασκόνια, εμφανίστηκε αποφασισμένος να προσπαθήσει περισσότερο.

Στην προπόνηση πριν το δεύτερο ματς της “διαβολβδομάδας” επί του Ερυθρού Αστέρα, ο διεθνής Έλληνας σέντερ, τόνισε ότι θα “πιέσει” τον εαυτό του για να βελτιωθεί.

Οι δηλώσεις του Κουφού

Για το πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Αρχίσαμε δυνατά στο παιχνίδι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ματς. Ήταν μια δύσκολη ήττα θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Η Euroleague είναι μια καλή λίγκα έχουμε καλούς παίκτες και θα συνεχίσουμε δυνατά την σεζόν». 

Ποία είναι τα κλειδιά για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «O Ερυθρός Αστέρας είναι μια επιθετική ομάδα. Το κλειδί είναι η άμυνα αλλά και να παίξουμε καλή επίθεση»

Για το αν προσαρμόστηκε στην ομάδα: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες κάθε φορά θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό θα πιέσω τον εαυτό μου για να παίξω όσο καλύτερα μπορώ». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις