Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Θλάση ο Κώστας Σλούκας, θα προσπαθήσει να προλάβει Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Θλάση ο Κώστας Σλούκας, θα προσπαθήσει να προλάβει Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό
Intime.gr

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Προμηθέα, καθώς ο διεθνής πλέι μέικερ ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού.

Ο Κώστας Σλούκας θα χάσει τον κυριακάτικο αγώνα (12/03, 15:45) του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την Basket League, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που ακολουθούν, με Ζαλγκίρις στο Κάουνας (14/03 στις 20:00) και με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Α1 (19/03 στις 19:15) στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Σλούκας τραυματίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι (09/03) με την Μπάγερν Μονάχου για την 28η αγωνιστική της Euroleraue και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Για τον έμπειρο παίκτη είναι ο δεύτερος τραυματισμός του μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς επανήλθε στη δράση στους αγώνες του Final-8 του Κυπέλλου, έχοντας προηγουμένως χάσει μερικές αναμετρήσεις λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε τότε. Πάντως, από τον Ολυμπιακό εκτιμάται πως ο Σλούκας θα προλάβει τα ματς με Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις