Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Τίλι: “Χρειάστηκα μόλις δυο λεπτά για να συμφωνήσω” [vid]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Φανερά ενθουσιασμένος για το νέο βήμα στην καριέρα του εμφανίστηκε το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Κιμ Τίλι, κατά την παρουσίαση του από τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Τίλι τόνισε πως του πήρε ελάχιστος χρόνος για να πει το “ναι” στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Βασίλη Σπανούλη και επισήμανε πως θέλει να μάθει πολλά, δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη.

Τα όσα δήλωσε ο Γάλλος φόργουορντ κατά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό:

Για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό: 
«Δεν χρειάστηκα παραπάνω από δύο λεπτά για να συμφωνήσω με τον Ολυμπιακό. Θέλω να γνωρίσω την υπέροχη Αθήνα και να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας». 

Για το αν επικοινώνησε με τον Σπανούλη: 
«Μετά την επικοινωνία με τον κόουτς Σφαιρόπουλο μίλησα και με τον Σπανούλη. Ο Βασίλης με καλωσόρισε και μου εξήγησε τον ρόλο που θα έχω στην ομάδα». 

Για την συνεργασία του με τον Πρίντεζη: 
«Ο Πρίντεζης είναι από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Θα μάθω πάρα πολλά δίπλα του. Ελπίζω να του δώσω τις απαραίτητες ανάσες και μαζί να βγάλουμε μαζί τη σεζόν». 

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν: 
«Πρωτάθλημα κύπελλο και να φτάσουμε στο φάιναλ φορ». 

Για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ: 
«Θα είναι πολύ όμορφο να συναντήσω τους καινούριους μου συμπαίκτες καθώς η μισή εθνική ομάδα αποτελείται από παίκτες του Ολυμπιακού. Εύχομαι και οι δύο ομάδες να πάνε καλά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε