Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα παράπονα του Κάναν για τον χρόνο συμμετοχής του

Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα παράπονα του Κάναν για τον χρόνο συμμετοχής του

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε το μήνυμα του Αϊζέια Κάναν, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, έχοντας παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ομιλητής στο σεμινάριο των προπονητών της Euroleague και στο περιθώριο αυτό έκανε αναφορά στο μήνυμα που δημοσίευσε ο Αϊζέια Κάναν, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι “έδωσα όσα είχα, όταν μου το επέτρεψαν” λίγο πριν υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σχολιάζει την τοποθέτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:

“Ένας από τους παίκτες μου που έφυγε πριν από λίγες μέρες από την ομάδα μας έκανε ανακοίνωση στους οπαδούς του Ολυμπιακού και είπε ‘είμαι περήφανος για αυτά που κάναμε αυτά τα δύο χρόνια. Έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν. Αυτό είπε.

Στην ανακοίνωση όταν έφυγε τόνισε ότι ‘έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν’. Πάνω κάτω παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του. Ακόμη και στην ανακοίνωση ότι έφευγε και ότι ήταν ευγνώμων για το κλαμπ, για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Μπορούμε να βρούμε χίλια παραδείγματα, για το πώς είναι το μπάσκετ και το πώς πηγαίνει το μπάσκετ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις