Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το χαμένο πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες «γύρισε» τους Πειραιώτες 40 χρόνια πίσω

Ολυμπιακός: Το χαμένο πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες «γύρισε» τους Πειραιώτες 40 χρόνια πίσω
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του ΟΦΗ με 2-1, συμπλήρωσε 32 ματς στην περιφέρεια χωρίς ήττα, αλλά παράλληλα “μέτρησε” και ένα αρνητικό στοιχείο, με… πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες Ροντρίγκες πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα του ΟΦΗ και βοήθησε τους “ερυθρόλευκους” να πανηγυρίσουν την 20η εκτός έδρας νίκης τους επί των Κρητικών από το 1985 έως και σήμερα, σε συνολικά 45 αγώνες.

Ο Κολομβιανός όμως λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος του Ολυμπιακού στο “Γεντί Κουλέ”, με την χαμένη εκτέλεση πέναλτι που είχε στο 53′. Η αποτυχημένη του προσπάθεια (σ.σ. το έδιωξε εντυπωσιακά ο Μανδάς) από τη βούλα σε συνδυασμό με το χαμένο πέναλτι του Ελ Αραμπί -την προηγούμενη αγωνιστική- κόντρα στον Ατρόμητο, έφερε κάτι που είχε πολλά χρόνια να συμβεί στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει πέναλτι για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά από 40 χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, στις 7/11/82 οι “ερυθρόλευκοι” είχαν δει τον Αναστόπουλο να αστοχεί από την άσπρη βούλα στο εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ, ενώ στις 21/11/82 ο Μουκέα του Εθνικού είχε “βγάλει” το πέναλτι του Τόγιας, στο 3-1 υπέρ των Πειραιωτών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις