Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το χρονικό περιθώριο που ζήτησε ο Τζενάρο Γκατούζο και οι υπόλοιποι προπονητές της λίστας

Ολυμπιακός: Το χρονικό περιθώριο που ζήτησε ο Τζενάρο Γκατούζο και οι υπόλοιποι προπονητές της λίστας
Reuters

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι μια από τις περιπτώσεις προπονητών που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε στάση αναμονής, αλλά παράλληλα εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τζενάρο Γκατούζο προέκυψε στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας και η περίπτωσή του -αυτή τη στιγμή- φέρεται να βρίσκεται σε… πρώτο πλάνο.

Ο Ιταλός τεχνικός -που εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες- έχει ζητήσει προθεσμία λίγων ημερών για να απαντήσει στους “ερυθρόλευκους”, συγκεντρώνει πληροφορίες για τους Πειραιώτες, αλλά παράλληλα εξετάζει και τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει μπροστά του.

Ο Ολυμπιακός όμως θέλει να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση “προπονητής” και δεν θα περιμένει για πολύ τον Τζενάρο Γκατούζο. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να κλείσουν αυτό το σημαντικό -για την ομάδα- ζήτημα και εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Στο… τραπέζι φαίνεται πως υπάρχει το όνομα του Ισραηλινού Μπάρακ Μπαχάρ που αποχωρεί από τη Μακάμπι Χάιφα, του Αμερικανού Τζέσι Μαρς που αποχώρησε από τη Λιντς (έχει προτεραιότητα την παραμονή στην Premier League_, του Ουκρανού Σεργκέι Ρεμπρόφ που δουλεύει στην Αλ Αΐν, ενώ η Gazzetta dello Sport έκανε πριν από λίγες ώρες λόγο για ενδιαφέρον για τον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο. Στη σχετική λίστα βρίσκονται και οι περιπτώσεις του Πορτογάλου Μπρούνο Λάζε αλλά και του Άγγλου, Στίβεν Τζέραρντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις