Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Οι μικροί έδειξαν τον δρόμο στην ομάδα του Μαρτίνς!

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Οι μικροί έδειξαν τον δρόμο στην ομάδα του Μαρτίνς!

Οι μικροί του Ολυμπιακού έδειξαν… τα δόντια τους κόντρα στην Τότεναμ, μένοντας στο 1-1 με την αγγλική ομάδα, ενώ είχαν και δοκάρι λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Οι μικροί του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα νέων της Τότεναμ και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία (1-1), για την πρώτη αγωνιστική του Uefa Youth League.

Οι Άγγλοι είχαν την τύχη να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Πάροτ να γράφει το 0-1 στο 10′, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν, πήραν τα ηνία του αγώνα και κυνήγησαν την ισοφάριση.

Ο Σουρλής προειδοποίησε αρχικά στο 16′ για τον Ολυμπιακός, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) με τον Φέκκα, έπειτα από κλέψιμο και όμορφη ασίστ του Βοΐλη.

Η Τότεναμ βρέθηκε κοντά στο 1-2 στο 35′, με τον Τζολάκη να σταματάει τον Κλαρκ, ενώ στην επανάληψη, ο Αρσενίδης λίγο έλειψε να γράψει το 2-1 στο 48′.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους για περισσότερη ώρα, ωστόσο δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που είχε μεγάλη ευκαιρία να “κλέψει” το παιχνίδι στο φινάλε, όταν τρία λεπτά πριν το τέλος, το σουτ του Μπουλάρι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους: Τζολάκη, Ντουμάνη, Μαρτίνη, Γκοτζαμανίδη, Μπέλιτς, Νεοφυτίδη, Νικολή, Σουρλή, Φέκκα, Κατσαβάκη (46’ Αρσενίδη), Βοΐλη (65’ Μπουλάρι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις