Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τρίτο «χτύπημα» με Αλγκασίμ Μπα

Ολυμπιακός: Τρίτο «χτύπημα» με Αλγκασίμ Μπα
Intime.gr

Τόμας Βάτσλικ, Αγκιμπού Καμαρά και τώρα… Αλγκασίμ Μπα. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τρίτη απόκτηση παίκτη μέσα στην ημέρα.

Ημέρα… ενίσχυσης για την Ολυμπιακό η Τρίτη (13.07.2020). Μετά τις ανακοινώσεις των Τόμας Βάτσλικ και Αγκιμπού Καμαρά, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν δικό τους και τον Αλγκασίμ Μπα.

Ο 19χρονος επιθετικός από τη Γουινέα υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η σχετική ανακοίνωση…

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων. Ο άσος από τη Γουινέα γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2002 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο 19χρονος αγωνιζόταν στη Ρενεσάνς από τη Γουινέα πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ενώ μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει κληθεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.”

 

 

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νεαρός Αφρικανός δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να τιμήσει την ερυθρόλευκη φανέλα και να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ στάθηκε και στον Μαντί Καμαρά.

«Δεν μπορούσα παρά να δεχθώ την πρόταση του Ολυμπιακού. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την πρόταση για να βρεθεί εδώ. Όταν σε καλεί ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό απλά έρχεσαι. Αυτό λοιπόν έκανα και εγώ. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ο Μαντί είναι ένα παράδειγμα για όλους μας στη Γουινέα. Δεν έχουμε το ίδιο προφίλ και τους ίδιους στόχους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι επιθετικός και φιλοδοξώ να σκοράρω.

Υπάρχουν στόχοι προσωπικοί και ομαδικοί και βρίσκομαι εδώ για να τους υλοποιήσω. Θα είναι πολύ όμορφο να τα καταφέρω, όπως ο Μαντί και θα είναι καταπληκτικό να καταφέρω να τον ξεπεράσω. Το γνώριζα πριν έρθω, όπως και όλος ο κόσμος το ξέρει. Μιλάω για το πάθος του κόσμου του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό» ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις