Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Τσόρι: “Δεν έχω άλλη επιλογή…”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ήταν στεναχωρημένος κατά την έξοδό του από το «Γ. Καραϊσκάκης», μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού 1-1 με την ελβετική Γιουνγκ Μπόϊς. Έστω κι αν οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, με τη λήξη του αγώνα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στον Πάουλο Μπέντο.

«Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του προπονητή, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί,» δήλωσε στο Πρακτορείο Sport o επιτελικός μέσος της ομάδας του Πειραιά.

Πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού εξέφρασαν δυσαρέσκεια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την εμφάνιση των Πειραιωτών απέναντι στους Ελβετούς, παρά την πρόκριση στη 2η φάση του Europa League. Εξέφραζαν αντίθεση και ως προς τον παραγκωνισμό του Αλεχάνδρο Νταμιάν Ντομίνγκες από τον Μπέντο. Αν αγωνιζόταν ο «Τσόρι», η ομάδα του Πειραιά θα μπορούσε να κυκλοφορήσει πολύ καλύτερα την μπάλα και να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες.

Μία ημέρα νωρίτερα, στις 23 Νοεμβρίου, ο 35χρονος μέσος είχε εκφράσει τα συναισθήματά του στη σελίδα του στο Facebook: «Ας μην συγχέουν τη σιωπή μου με άγνοια, την ηρεμία μου με αποδοχή και την ευγένειά μου με αδυναμία. Περισσότερο από ποτέ μαζί σας παιδιά, έτοιμοι να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά! Πάμε Ολυμπιακέ!»

Την επομένη, όλο το γήπεδο φώναζε το όνομά του! «Για μένα είναι χαρά που οι φίλαθλοι δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της, να προκριθεί δηλαδή στους «32» του Europa League. Είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό,» ήταν η απάντησή του στο Πρακτορείο Sport κατά την έξοδό του μετά το 1-1 με τους Ελβετούς.

Που αποδίδει την απουσία του στους αγώνες του Ολυμπιακού; «Αυτό είναι μία απόφαση του προπονητή. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί,» σχολίασε ο Ντομίνγκες.

Πόσο εφικτή είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του γκρουπ για την ομάδα του Πειραιά στις 8 Δεκεμβρίου; «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και γι’ αυτό στόχος μας είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Θα ταξιδέψουμε στην Κύπρο για να δώσουμε το 100% και να αναδειχτούμε νικητές απέναντι στον ΑΠΟΕΛ,» απάντησε.

Η δική του αγωνιστική απραξία συνδυάζεται πάντως και με των υπόλοιπων συμπαικτών του στο ελληνικό πρωτάθλημα… λόγο της διακοπής του: «Είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται στο εθνικό πρωτάθλημα κι ενώ την ίδια ώρα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Η διοργάνωση έχει διακοπεί και έχει περάσει τόσος χρόνος, αλλά δεν είναι στα χέρι μας. Όταν αποφασιστεί να αρχίσει και πάλι, τότε θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε