Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βόλος: Τεσσάρα με ανατροπή και… killer Ελ Αραμπί! (videos)

Ολυμπιακός – Βόλος: Τεσσάρα με ανατροπή και… killer Ελ Αραμπί! (videos)

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να κάνει ανατροπή κόντρα στον Βόλο, αλλά πήρε τελικά μία επιβλητική νίκη με 4-1 και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague.

Οι Βολιώτες έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Μαρτίνς, προηγούμενοι στο σκορ με πέναλτι του Μπαρτόλιο, αλλά ο Μασούρας πέτυχε κρίσιμο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο “killer” Ελ Αραμπί “καθάρισε” το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο, “σκοτώνοντας” τους φιλοξενούμενους με ένα προσωπικό χατ-τρικ.

Το παιχνίδι

Ο τραυματισμός του Ντρέγκερ μόλις στο 2ο λεπτό και η αναγκαστική αλλαγή του φάνηκε να επηρεάζουν τον Ολυμπιακό και ο Βόλος το εκμεταλλεύτηκε για το δικό του δυνατό ξεκίνημα στο ματς.

Μόλις στο 7′ ο Δουβίκας έκανε τρομερή ενέργεια μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά για να “τραντάξει” το οριζόντιο δοκάρι του Σα. Ο ίδιος παίκτης έφυγε στην “πλάτη” της άμυνας αμέσως μετά, ο Μπα τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής έδειξε τη βούλα του πέναλτι. Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς, μόλις στο 110 λεπτό της αναμέτρησης.

 

Το γκολ του Βόλου έβγαλε τον Ολυμπιακό στην επίθεση κι ο Ραντζέλοβιτς “απείλησε” στο 14′, όταν βρέθηκε σε θέση για γκολ από δεξιά, αλλά το σουτ του απέκρουσε στην κλειστή του γωνία ο Γκαραβέλης. Μεγάλη ευκαιρία έχασε κι ο Καμαρά στο 22′, όταν πλάσαρε πολύ άσχημα από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Ο Βόλος ισορρόπησε το ματς στη συνέχεια, αλλά με κακές επιλογές στην τελική πάσα δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Σα. Οι Πειραιώτες είχαν έτσι τη δική τους ευκαιρία να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 45′ ο Μασούρας νικήθηκε από τον Γκαραβέλη σε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Ελ Αραμπί, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από γέμισμα του Μπουχαλάκη έκανε κεφαλιά “ψαράκι” με αυτοθυσία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-1 στο ματς.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος προσπάθησε και πάλι να “πιέσει” ψηλά, με τον Νίνη να “μοιράζει” σωστά το παιχνίδι της ομάδας του κι ο Μπαρτόλο στο 54′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά κάνοντας πρώτα φάουλ στον Σα, το οποίο και υπέδειξε αμέσως ο διαιτητής.

 

Κάπως έτσι, ο Ελ Αραμπί κατάφερε στη συνέχεια να γίνει πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Μαροκινός επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου στο 56′, μετά από ασίστ του Φορτούνη, αλλά έκανε άσχημο κοντρόλ και άργησε να σουτάρει.

Στο 65′ όμως, η κατάληξη ήταν διαφορετική, αφού ο επιθετικός των Πειραιωτών υποδέχθηκε ιδανικά την μπάλα και πάλι από αριστερά, έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή και πλάσαρε στην απέναντι γωνία για την ολική ανατροπή και το 2-1 στο ματς.

 

Μετά την ανατροπή του σκορ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά σε μία αντεπίθεση στο 76′ ο Ελ Αραμπί “ξεχύθηκε” προς την περιοχή του Βόλου, δεν σταμάτησε ούτε με τράβηγμα της φανέλας και εκτέλεσε τον Γκαραβέλη από κοντά για το 3-1 στο ματς.

 

Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να επιτίθενται όμως και έστειλαν άλλες δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά με τρομερό πλασέ του Χολέμπας στο 90′, αλλά ο επόπτης έδειξε οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε και μέσω VAR.

 

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στις καθυστερήσεις, με τον Ελ Αραμπί να κατεβάζει την υπέροχα την μπάλα μέσα στην “καρδιά” της άμυνας του Βόλου και να πλασάρει εξαιρετικά για το τρίτο προσωπικό του γκολ και το 4-1 του Ολυμπιακού στο ματς.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει το νικηφόρο σερί της στην Ελλάδα και να παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague.

 

Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακός – Βόλος

Ολυμπιακός: Σα, Ντρέγκερ (5′ Ραντζέλοβιτς), Σεμέδο, Μπα (59′ Σισέ), Βινάγκρε (46′ Χολέμπας), Μπουχαλάκης (58′ Πέπε), Καμαρά, Βρουσάι, Φορτούνης (81′ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας, Ελ Αραμπί

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75′ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Δουβίκας, Ουάρντα (68′ Περέα), Μαρτίνες, Μπαριέντος (19′ Νίνης), Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαρτόλο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις