Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Χάσι: “Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μπέσνικ Χάσι σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Παρτίζαν – Μπουντούτσνοστ, με τον προπονητή των Πειραιωτών να είναι αισίοδοξος, τονίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά.

“Σε αυτή τη φάση θα βρεις μόνο δύσκολο αντίπαλο. Γνωρίζουμε καλά την Παρτιζάν και τώρα έχουμε χρόνο να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια μόνο. Είναι θετικό που παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Και το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας, μπροστά στο κοινό μας. Εκείνοι έχουν το πλεονέκτημα ότι θα έχουν δύο επίσημα παιχνίδια, θα έχουν ήδη αντίπαλο στα προκριματικά και θα είναι στη διοργάνωση”, δήλωσε αρχικά ο Χάσι και πρόσθεσε:

“Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη κλήρωση, θα μπορούσε να είναι και πιο δύσκολη. Αλλά δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε. Χρειάζεται μόνο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, φέραμε μερικούς καλούς νέους παίκτες στην ομάδα και μπαίνουν σε ρυθμό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και έτσι είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι περισσότερο τη δική μου ομάδα, παρά κάτι άλλο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε