Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Υπάρχουν και ευχάριστα! Ανακούφιση με Πρίντεζη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε μια περίοδο όπου στον Ολυμπιακό θα πρέπει να σκέφτονται να κάνουν κάποιο ευχέλαιο, με τους τραυματισμούς βασικών παικτών, ήρθε και ένα ευχάριστο νέο. Οι εξετάσεις που έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης είχαν ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο…

Απέφυγε τα χειρότερα! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την Stoiximan.gr Basket League και ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε εξετάσεις, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις.

Η μαγνητική του Έλληνα διεθνή βγήκε καθαρή, κάτι που σημαίνει πως ο τραυματισμός του δεν αφορά κάποια ρήξη συνδέσμων.

Ο Πρίντεζης θα απουσιάσει από την Κυριακάτικη αναμέτρηση των “ερυθρόλευκων” με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ακριβής χρόνος απουσίας του υπολογίζεται σε 10-15 ημέρες. Αν όλα πάνε καλά, ο 31χρονος φόργουορντ θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague (06/01).

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέρει οστικό οίδημα έσω μηριαίου κονδύλου και διάταση του έξω πλαγίου συνδέσμου. Η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται για διάστημα 10 έως 15 ημερών».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε