Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Υποδοχή με καπνογόνα και συνθήματα για τις πρωταθλήτριες ομάδες πόλο (pics)

Ολυμπιακός: Υποδοχή με καπνογόνα και συνθήματα για τις πρωταθλήτριες ομάδες πόλο (pics)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για άλλη μία χρονιά τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών στην υδατοσφαίριση, με τους οπαδούς της ομάδας να συγκεντρώνονται έξω από γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και να προετοιμάζουν υποδοχή… ηρώων στις ομάδες. 

Εντυπωσιακές πανηγυρικές σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, όπου πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν τις πρωταθλήτριες ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών του συλλόγου.

Αήττητος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός για 8η σερί σεζόν

Δεκάδες οπαδοί των “ερυθρολεύκων” έκαναν τη… νύχτα ημέρα, με καπνογόνα και συνθήματα, όταν έφτασαν στο χώρο οι δύο αποστολές συνοδευόμενες από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη. Οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης… ξεχάστηκαν μέσα στους πανηγυρισμούς και είναι άξιο απορίας και προβληματισμού τι θα συμβεί όταν θα γίνει η απονομή του τροπαίου της Superleague στην ποδοσφαιρική ομάδα των “ερυθρολεύκων”.

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής για 7η σερί φορά στο πόλο γυναικών

Υπενθυμίζεται ότι η γυναικεία ομάδα πόλο κατέκτησε νωρίτερα το έβδομο διαδοχικό της πρωτάθλημα, νικώντας (11-9) και στον δεύτερο τελικό των πλέι-οφ τη Βουλιαγμένη. Η ανδρική ομάδα, που είχε ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο της, παρέλαβε απόψε το τρόπαιο, μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα της, με αντίπαλο τη Γλυφάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις